VÅRE TJENESTER

Bevar sølvets skjønnhet! Med våre reparasjonstjenester og pussmidler forblir dine skatter vakre og verdifulle, klare til å bringe videre glede. Vi tar oss av pussejobben for deg om ønskelig. Ta vare på det som betyr noe.

Forny dine Sølvskatter: Bevar Minner og Bidra til å Verne om vår Kulturarv.

Oppdag vårt omfattende utvalg av eksklusive tjenester for sølvpleie og restaurering! Fra oppussing og reparasjon av verdifulle sølvgjenstander til skreddersydde oppbevaringsløsninger – vi tar vare på dine skatter med dedikasjon og ekspertise.

Utforsk vårt helhetlige sølvreparasjons- og oppussingstjeneste. Vår ekspertise og dedikasjon til kvalitet sikrer at dine verdifulle sølvgjenstander forblir vakre og verdifulle i generasjoner fremover. Våre håndverkere tar seg av alt fra små reparasjoner til større restaureringer, og med et ønske om å forlenge levetiden til dine gjenstander bidrar vi også til å redusere forbruket og bevare vår kulturarv. Du kan også kjøpe effektive pussemidler for hjemmebruk hos oss. Besøk oss i Tønsberg eller registrer deg online for en vurdering. Ved tvil, ta kontakt eller send oss en e-post med bilde til service@marthinsen.no.

Reparasjon: Slik gjør du

Benytt deg av vårt reparasjonsprogram! Vi reparerer dine gjenstander tilbake til sin tidligere prakt, slik at du kan fortsette å glede deg over dem i mange år fremover.

Oppussing av Sølvbestikk

Benytt vårt oppussingsprogram for sølvbestikk! Velg mellom to alternativer: Lett oppussing gir blankt og rent bestikk. Full oppussing fjerner de fleste riper og merker, kun de dypeste ripene sitter igjen. Startkostnaden må betales før du sender inn produktene. Kontakt oss for annen gjenstandsoppussing.

Innbytte av Bestikk

Utforsk vårt bytteprogram! Vi tilbyr deg muligheten til å bytte inn bestikket ditt for et nytt design eller andre gjenstander du trenger. Ved nesten nytt eller lite brukt bestikk, kreves en mindre oppussingskostnad. For bestikk med mer slitasje, får du tilbake verdien av sølvet.

Vedlikehold: Pussemidler

Bevar det fine! Utforsk vårt utvalg av anbefalte pussemidler for sølv, kobber og messing. Trenger du veiledning? Ta kontakt på telefon eller e-post – vi er her for å hjelpe deg med å ta vare på dine verdifulle eiendeler.

Kjøp Oppbevaringsposer og Esker her!

Utforsk vårt utvalg av skreddersydde bestikkposer og etuier som holder sølvtøyet ditt vakkert og organisert. Optimal beskyttelse for dine mest verdifulle skatter.

Gravering

Gravering

Sett et spesielt preg på gaven din. Vi inngraverer det du måtte ønske med din personlige hilsen.

Gaveinnpakning

Gaveinnpakning

En spesiell gave fortjener spesiell innpakning. Vi pakker inn gavene dine.

Fant du ikke det du lette etter? Ta kontakt!

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring